AH Weekendkaart treinkaartjes actie Vanaf 21 november t/m 4 december 2016 is de weekendkaart voor 15,- te koop bij de servicebalie van.
Dit in tegenstelling tot de Kruidvat treinkaartjes die momenteel in de aanbieding zijn en waarmee je alleen in het weekend kunt reizen.
Wanneer de betaling is voldaan ontvang je de vouchercode in je mailbox en een voucher voor die heerlijke zomerse traktatie.
Kruidvat treinkaartactie Kruidvat verkoopt vanaf maandag 30 januari t/m 12 februari 2017 weer goedkope treinkaartjes in de vorm van NS dagkaarten.Blokker treinkaartjes actie Wil je deze zomer nog een goedkoop dagje uit met de trein dan heb je geluk.Wanneer je dit niet wilt kun je beter kiezen voor een actie van Spoordeelwinkel.Alle treinen van NS, Breng, Connexxion, Veolia, Breng en Syntus doen mee aan deze actie.Het is dus geen NS dagkaart zoals hema die in november 2016 in de aanbieding had en waarmee je onbeperkt door heel Nederland kon korte bont cape treinen.Hoewel het een NS dagkaart genoemd wordt kun je naast NS ook gebruik maken van de treinvervoerders Breng, Syntus, Arriva, Connexxion en Veolia.Helaas kun je er niet mee op Koningsdag reizen.
Na het verzilveren ontvang je de e-tickets die je vervolgens kunt uitprinten.
Op de zaterdag en zondag kun je de hele dag gebruik maken van deze treinkaartjes.
Want voor 20,- ontving je t/m een dagretour en een voucher die je kon inleveren voor een Medium Seizoen Yoghurt Special bij Yoghurt Barn.
Hierna ontvang je een bevestigingsmail met de couponcode.
Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link.
Actievandedag treinkaartjes actie NS Dagkaart Ben je op zoek naar goedkope treinkaartjes waarmee je onbeperkt kunt treinen door heel Nederland?Houd er wel rekening mee dat je altijd per vervoerder moet in- en uitchecken.Gebruik maken van de online chat mogelijkheid die ze aanbieden.Spoordeelwinkel: Weekend NS dagkaart actie ( 14,50.p.).Des te meer reden.m.v.

Geldigheid van de dagkaart De geldigheid van gekochte dagkaarten is t/m Dit is een vrij korte geldigheidsperiode.
Op zaterdag of zondag kun je de hele dag gebruik maken van deze treinkaartjes.
Inchecken is niet nodig wanneer je reist met e-tickets maar hou ze wel bij de hand voor het controlerend personeel.


[L_RANDNUM-10-999]