Indien gewenst krijg je een waarschuwing als je te hard gaat dat verkleint je kans op boetes.
9,0 (1173 reviews gratis via App Store.
De kaarten zijn niet heel mooi, maar wel up-to-date en werken tevens samen met Google Street View. .De kaarten van Google Maps zijn gedetailleerd, bieden veel waardevolle informatie, en zijn ook goed te bekijken in de offline modus.Dan kun je je iPhone of iPad alsnog gebruiken om te navigeren.Tevens kun je plekken opslaan, zodat je ze later sneller terugvindt en er gemakkelijker naartoe reist.Als je kiest voor de Benelux dan heb je 385 megabyte vrije ruimte nodig om je telefoon, maar je kunt er ook voor kiezen om Europa in zijn geheel te downloaden.Android en iPhone (gratis).Gebruikers houden elkaar op de hoogte van wat er op de weg gebeurt: staat er bijvoorbeeld file, controleert de politie op snelheid of is er een ongeluk gebeurd?Als je zuinig omspringt met je databundel, kun je Waze echter ook prima offline gebruiken.Zoals de grootte van de tekst, timing van gesproken aanwijzingen en als het even kan ook nog in de goede richting.
We kijken zelfs zoveel op onze telefoons, dat we ze tijdens vakanties zoveel mogelijk uit laten staan om écht tot kinderstad heerlen met korting rust te komen.
Beste navigatie app voor jou?
Waze, als je de verschillende navigatie apps met elkaar vergelijkt, wordt én ding duidelijk: de navigatie app Waze behoort zeker boven aan de lijst.
Door dit originele concept sluit ons lijstje met beste offline navigatie apps voor iPhone.
De app van TomTom biedt verder mogelijkheid om verkeersinformatie weer te geven en ook geeft de app een waarschuwing bij vaste en mobiele flitsers.Waar vroeg mensen eenmalig 50 euro/80 euro moesten betalen is dit veranderd naar een abonnoment van 19,99 euro per jaar.Here WeGo, hERE Apps LLC 7,0 (4 reviews gratis via App Store.TomTom GO Mobile, tomTom staat al heel lang bekend als een betrouwbare leverancier van navigatiesystemen.Maar ondanks het grote aanbod aan navigatie apps blijft er wel als nog een dilemma bestaan.

Hoewel dit voor een belangrijk deel komt omdat de app standaard op iedere Android-smartphone staat, is de app tegelijkertijd én van de meest gedownloade apps op iPhones.
Bovendien kan Sygic dienstdoen als dashcam, waardoor je je smartphone maximaal in kunt zetten terwijl je onderweg bent.
Wat voor rechten en toegang krijgt de app op je telefoon, wat gebeurt er met de verzamelde gegevens, zijn je inloggegevens voor een account veilig?


[L_RANDNUM-10-999]