In 2017, de code promo coyote iphone Kort joined Trek-Segafredo.
In augustus werd bekend dat hij samen met ploeggenoot John Degenkolb vanaf 2017 zal uit komen voor het Amerikaanse Trek-Segafredo, de ploeg waar ook De Kort zijn landgenoot Bauke Mollema deel van uitmaakt.
Het voorjaar van 2012 leek goed te beginnen met een goede klassering in Milaan-San Remo en een derde plaats in de klassieker.
In juli van dat jaar volgde voor de tweede maal in zijn carrière de Tour de France.Hij kwam niet san andreas kort in aanmerking voor een plaats in het Pro-Tour team van de Rabobank en kwam na bemiddeling van.June 29, 2017 11:50pm, november 10, 2016 10:45pm, august 12, 2016 6:15pm.In 2005 he became professional with the ProTour team Liberty Serguros-Wurth.Nieuw Amsterdam, 2017 Bronnen, noten en/of referenties Tot eind mei heette de ploeg Liberty Seguros-Würth, maar na het wegvallen van Liberty Seguros en het aantrekken van Astana als sponsor, werd de naam meerdere malen gewijzigd.
Skil-Shimano formatie, vanaf 2012, team Giant-Alpecin genoemd, gaan rijden en reed hiermee in het zelfde jaar de Ronde van Frankrijk.
Following the positive tests for heterologous blood doping by team members.
John Degenkolb stond De Kort hier aan de start.
De Kort heeft een getatoeëerde tijger rechtsboven op zijn rug die samen met een soldaat op zijn rechterheup een gladiatorgevecht moet voorstellen.
Speaking to Dutch media, De Kort expressed his frustrations at not having the chance to compete after being in a similar situation in 2006 with the Liberty Serguros team.Een jaar later speelde De Kort een rol bij de vier etappe-overwinningen van.De wedstrijd waarmee alles begon.Van 2002 tot en met 2004 reed hij in de opleidingsploeg van Rabobank.E3 Prijs schakelde hem voor de rest van het voorseizoen met een gebroken sleutelbeen uit.Resultaten in voornaamste wedstrijden bewerken Thomas Sijtsma: Renner met rede.
[L_RANDNUM-10-999]