Alles met je delen, elk moment, stuk voor stuk.
Hoop, is het geloof dat het goed komt.Veel zegt het niet, enkel drie woorden, vergeet mij niet.Er staat een roos in mijn tuin die nooit zal verdwijnen want die tuin is mijn hart en die roos dat ben jij de mooiste roos bloeit slechts een korte tijd.Alleen liefde is in staat om ego's zichzelf te laten breken.Ik zweef op roze wolken, kom ga met me mee.In de liefde kun je alleen maar teleurgesteld worden door jezelf.Wees iemand die dat geeft.Wat er ook gebeurt, wat je ooit zult doen, alles is vergeven met een dikke zoen.Liefde is het wapen gratis ringtone iphone van de groten.Mooie liefdes zinnen, door jou weet ik van de definitie van liefde.Toegevoegd:, als je iemand ontmoet wiens ziel niet op én lijn zit met de jouwe, zendt deze dan je liefde en ga verder.
Liefde is moeilijk, liefde is zwaar.
blijf bij mij ga niet weg, want dit gevoel is zo perfect.
Alberto del Niente al Nada Toegevoegd: In de dromen en in de liefde is niets onmogelijk.
Liefde is geen liefde als ze verandert wanneer promo code for big fish casino october 2018 de omstandigheden veranderen.
Altijd zal ik van je houden ik wil je nooit - nee nooit meer kwijt want wat er tussen ons gegroeid is dat trotseert de eeuwigheid Jij bent mijn adem, en mijn alles.
Ik noem je het beste dat ik ooit bezat, als jij een berg was koud en moe en ik de sneeuw dan dekte ik je stilletjes toe, you can fall from a mountain, you can fall from a tree, the best thing you can.
Ik zag je op afstand, maar kwam nooit dichterbij.Als je teleurgesteld bent in de ander is de liefde al dood.Plots stond je voor me, Ik wist niet wat ik zag.Liefde verkwikt als zonneschijn na regen.Liefde is een werkwoord.De liefde kent geen reservebank.Afwezigheid doodt liefde niet, tenzij ze al ziek was bij het afscheid.
[L_RANDNUM-10-999]