Vouchers zijn niet geldig op zaterdagen en niet geldig op Koningsdag.
Onderstaand de amazon gift vouchers tesco waarden per kleur.De menukaart is goed.Vouchers zijn in te wisselen t/m 31 augustus 2018.Een Pluim werkt per kleur.Wij gingen beide voor de carpaccio en mixed grill.Door de citroensmaak werd knot maken met donut kort haar het lekker fris.
Dit vind ik jammer omdat het vlees dan zo snel afkoelt.
De voorwaarden hiervoor zijn : Minimaal twee driegangen menus (à 27,50) per ingeleverde Pluim.
Je kunt reserveren bij een van de 16 restaurants in Amsterdam (2x Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam (2x Uden, Utrecht en Zwolle.
Je kunt eventueel nog 250 airmiles inleveren, dan betaal je slechts.Niet inwisselbaar voor contant geld).Al zijn de wijnglazen ook niet al te groot.Voor sommige gerechten is een surplus van toepassing.Wij kwamen hier voor het eerst en zijn daarom ook voor het eerste tweepersoonstafeltje gegaan.Het eten was lekker maar niet apart.Reeds gebruikte vouchercodes zijn niet meer geldig.Je hebt een ruime keuze.Dit kbc online wedstrijden is een mooie prijs.

Als nagerecht had ik een bladerdeegtaartje met halve peer en hazelnotenijs.
Ze hoeven niet meteen aan tafel te staan maar een knikje, of blik dat je opgemerkt bent, of dat ze eraan komen is wel fijn.
Er werd meteen brood en boter op tafel gezet, en de kaart gegeven.

[L_RANDNUM-10-999]