Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat.
Zie /samenreiskorting voor doubledown casino promo code generator meer informatie over Samenreiskorting.
Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief.Wilt u controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat?NS heeft besloten om de samenreiskorting waarmee reizigers met 40 procent korting kunnen meereizen met voordeelurenkaarthouders, in de middagspits avis discount coupon codes 2018 af te schaffen.Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig.Zo reist u automatisch met 40 korting.De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van seaworld promo code pepsi uw reis verrekend.Zaterdag, zondag en feestdagen: Heel de dag geldig.Reizigers met een traditioneel voordeelurenabonnement dat op werkdagen na 9 uur recht geeft op korting, mogen na 1 januari zelf nog met korting reizen in de middagspits maar op dat moment niemand met korting meenemen.Samenreiskorting, door de korting in de middagspits af te schaffen, wil NS de abonnementhouders tegemoet komen. .
Reisplanner en voer uw traject.
De korting was al niet geldig voor.00 uur, maar tijdens de middagspits konden reizigers de samenreiskorting wel gebruiken. .
Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig.
Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch.Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit.Hoe kan ik dit dan doen?Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten?Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting.Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting.


[L_RANDNUM-10-999]