Vraag direct je anwb Mastercard aan.
Nu met 20,- tegoed en eerste jaar gratis.
Gespreid Betalen Faciliteit : je kunt je openstaande saldo in termijnen terugbetalen.
Wanneer je openstaande bedragen binnen 21 dagen terugbetaalt, dan is dit kosteloos.Daarom is er de anwb Creditcard App en een beveiligde online omgeving waar je altijd je bestedingen en je beschikbare ruimte kunt inzien en aanpassingen kunt doorvoeren.Tanken met korting, na ontvangst van je creditcard kun je je gratis aanmelden voor Tanken met Ledenvoordeel.Wordt je bestelde aankoop niet geleverd of niet het juiste?Als je geen positief saldo (meer) hebt, geldt een tarief van.Betaal je niet terug, dan wordt na een maand je Card geblokkeerd.
Zo worden er op deze website dagelijks nieuwe aanbiedingen, acties en kortingen geplaatst van verschillende grote merken.
Door transactiebescherming, betaalgegevensencryptie en een manipulatiebestendig ontwerp kan je er gerust op zijn dat elke betaling die je doet absoluut veilig.
Partners, toolate Horloge, bekijk alle partners.
Contant geld opnemen : als je geld opneemt uit je positieve saldo kost dit 1 over het opgenomen bedrag, met een maximum van 1,50. .
Dan is het aan te raden eerst code promo numericable forfait mobile nog even deze website af te struinen om op zoek te gaan naar kortingen, voordat je voor het item voor niets de volle pont betaalt.
Achteraf betalen, de standaard bestedingslimiet op de anwb Mastercard.500.Bekijk hier de algemene voorwaarden en reguliere tarieven.De Persgroep Publishing nv Brusselsesteenweg 347, B-1730 Kobbegem (Asse) BTW-nummer: BE 403.506.340 privacy statement.Koersopslag : 2 voor alle valuta behalve de euro.Heb je op een andere website een item gevonden dat je aanspreekt en je van plan dit item aan te schaffen voor de volle prijs?Bij een positief saldo van meer dan 500,- code promo carrefour market ontvang je rente.Kosten papieren rekeningoverzicht : een maandelijks rekeningoverzicht per aadvantage signup promotion code post kost 1,-, een rekeningoverzicht uit het archief per post kost 2,50.Extra kosten, voor sommige extra diensten gelden bijkomende kosten.Opzeggen doet u minimaal 1 maand voor het einde van uw lopend contract, nadien geldt een opzegtermijn van 1 maand startend op het einde van uw lopende maand.Dan is deze website iets voor jou, want hier vind je alleen de beste en goedkoopste deals om veel geld te besparen.


[L_RANDNUM-10-999]