mooie engelse korte zin

Maar toen ik je naam in mijn hart schreef wist ik dat hij er voor altijd bleef.
auteur onbekend Toegevoegd: et probleem is niet dat de mensen dingen niet weten, maar dat ze zoveel dingen weten die niet waar zijn.
Ik schreef je naam in de lucht, maar de wind blies de letters weg.
Dag lief Wat ben je mooi Wat zijn we trots van gogh museum openingstijden pasen Kiekeboe, hier ben ik dan!Het is echt niet te geloven!Wij zijn superblij met de geboorte van onze zoon! Een vriend is degene die binnenkomt als de hele wereld uitgegaan.Every gift from a friend is a wish for your happiness. Mijn oude oma heeft altijd gezegd dat de zomervrienden als zomersneeuw zullen smelten, maar wintervrienden zijn voor altijd vrienden.Wens, Wonder, Werkelijkheid Ons kleine ukje is geboren!Ik hou van twee dingen, van een roos en gratis kortingsbonnen voeding belgie van jou.E?n keer in de zoveel tijd komen dromen uit.Daarom hier wat zinnen die het woord vriendschap wat extra betekenis geven.Hallo kleintje, welkom op de wereld!
Gedroomd Gedragen Geboren Vandaag is de wereld weer een stukje mooier.
Deze website is vrij nieuw en we hebben tijd nodig om de nodige categorieƫn aan te vullen met zinnen, dus kom regelmatig nog eens terug voor de nodige updates.
In ieder kind begint de wereld opnieuw.
If a friend is in trouble, dont annoy him by asking if there is anything you can.Als vriend geeft je eerst je begrip, dan probeer je het te begrijpen.Je hebt mijn hart weten te vangen, vol liefde en verlangen.Liefde is niet blind, maar ziet juist meer en is bereid minder te zien.Er zijn dagen dat ik er alles voor zou geven om in je ogen te kunnen kijken en de warmte van je glimlach te voelen.Problemen in het leven zijn gewoon uitdagingen voor het persoonlijk groeiproces.Niemand zo mooi als jij Niemand zo trots als wij Wij trots met jou in onze armen?
Liefde is als een vlinder, houdt het te strak vast en het verkreukelt, houdt het losjes vast en het vliegt weg.


[L_RANDNUM-10-999]