"Dat lukt waarschijnlijk niet zegt Olfers.
Maar omdat we niet weten of dit de juridische grondslag is, wordt het heel ingewikkeld.".Advocaat Van Gelder: het is buitengewoon zwaar voor hem."Dat heeft hij mij gezegd.Daar is Van Gelders advocaat het niet mee eens.De Nederlandse turnbond heeft Van Gelder korting vd 20 gisteren al afgemeld voor de toestelfinale bij de internationale turnbond FIG.Tijdsdruk, maar dan is er ook nog de tijdsdruk."Het hangt af van de juridische grondslag onder het besluit van het NOC*NSF om Van Gelder naar huis te sturen zegt Olfers.Er is een tweede rechtszaak nodig om de afmelding terug te kunnen draaien en Van Gelder op de deelnemerslijst te krijgen. .
"Hij zit niet in colts win freebies een training en heeft te maken met een jetlag." Toch denkt hij dat Van Gelder wel fit genoeg zou zijn voor de finale.
De advocaat van Van Gelder zegt dat het tijdens de rechtszaak zeker over de overeenkomst zal gaan, omdat er volgens hem "een hele grote fout" in zit.
De bond zegt dat dat niet meer teruggedraaid kan worden.
"In de overeenkomst wordt namelijk over de voorbereiding van de Olympische Spelen gesproken, niet over de Olympische Spelen zelf.".
"Vrijdag is het kort geding en maandag de finale.
Het startbewijs is daarop naar de Fransman Danny Rodrigues gegaan.Zo ja, waarom zijn die niet genomen?".De video werd vorig dining vouchers melbourne weekend gefilmd in Boom.Ook de advocaat van Van Gelder valt over de tijdsdruk.Ik zeg niet dat het niet mogelijk is, maar de korte tijd maakt alles wel veel moeilijker zegt Olfers."Als we gelijk krijgen van de Nederlandse rechter, stap ik naar het Hof van Arbitrage voor Sport."Een van de vragen wordt dan: had het NOC*NSF ook andere stappen kunnen nemen?Hij verwacht gewoon fit te zijn.".Dan moet de zaak zich richten op het meningsverschil van de partijen over de uitvoering van het contract."De kans is klein, heel klein."Als dat alleen het contract is tussen de atleet en het NOC*NSF, is het duidelijk.


[L_RANDNUM-10-999]