Op het eerste, de productiekosten van foto's korte kapsels dames een extra eenheid valt als het bedrijf optimaliseert het gebruik van de middelen.
Kostencurven tonen de invloed van de omvang van de productie van verschillende soorten kosten.De kosten bijgehouden omvatten de verandering in de totale kosten die uit de productie van een eenheid, ook wel de marginale kosten.(2 u UU, uitleg.(3 spreek NA (4 spreek NA (5 quizlet (1 o .De vaste kosten zijn die die niet veranderen met het volume van de productie, zoals de kosten van het beheer planten basis.Als de bouw van nieuwe voorzieningen verder de gemiddelde kosten kunnen verminderen, zou het plan winst te verhogen - dat zou een reden om door te gaan met uitbreidingsplannen zijn.A AA, uitleg, a of AA? .E EE, uitleg E EE, e of EE? .
(3) spreek NA (4) spreek NA (5) Quizlet (1) EU (Tweeklank/Diftong) uitleg EU EU?
Medeklinkers / consonanten consonants Instructie: Klik op de titel/op Quizlet om te vergroten.
Curve, op de lange termijn zijn er geen middelen beschouwd vast.
Typ een tekst.(3 quizlet (1 quizlet (2).Met behulp van het vorige voorbeeld, met meer werknemers met een vast bedrag van het kapitaal veroorzaakt productiviteit dalen, wat op zijn beurt produceert hogere marginale kosten.De gemiddelde continu vaste kosten dalen als de productie toeneemt, omdat de vaste kosten blijven hetzelfde, ongeacht het aantal geproduceerde eenheden.(1 i of IE?(2 e of EE? .(1 u 0f erik kort wagenborgen UU?Het gedeelte met een negatieve helling van de curve op lange termijn heeft schaalvoordelen.Mellis cheese mongers in Edinburgh during our Autumn / Winter '17 Tartan campaign shoot and.(3) spreek NA (4) spreek NA (4) G CH uitleg G CH G CH? .Curve, de marginale kosten curve is de curve alleen op de korte termijn, is het niet de gegevens medium tonen.Met andere woorden, het toevoegen van meer van iets (fabrieken, bijvoorbeeld) bepaalt steeds hogere productiesnelheden.I IE, uitleg I IE, i of IE?

Vocalen tweeklanken, vowels diphthongs, instructie: Klik op de titel/op Quizlet om te vergroten.
Hoor hoe de tekst uitgesproken wordt.

[L_RANDNUM-10-999]